Ofertë!

2 maica për vetëm 10 euro! 100% pambuk

10,00

Maica me cilësi të lartë Pambuk 100%

  • Shkruani ngjyrat dhe madhësitë e dëshiruara pas Emrit dhe Mbiemrit tuaj!
  • Larja bëhet në 40°C
  • Në këtë ofertë ju merrni 2 maica një ngjyrëshe
  • Ngjyrat në dispozicion: e gjelbërt, e verdh, portokalli, e kuqe, e kaltërt, e bardhë, e zezë dhe e hintë.
  • Zgjidhni madhësinë dhe ngjyrën për secilën maic individualisht.
  • Numrat në dispozicion: S, M, L, XL, XXL
  • Nëse dëshironi një sasi më të madhe, ju lutemi na kontaktoni.
Sasia:

Informacion shtesë

Madhësia 1

S, M, L, XL, XXL

Ngjyra 1

e Gjelbërt, e Verdh, Portokalli, e Kuqe, e Kaltërt, e Bardhë, e zezë, e Hintë

Ngjyra 2

e Gjelbërt, e Verdh, Portokalli, e Kuqe, e Kaltërt, e Bardhë, e zezë, e Hintë