Ofertë!

Auto ngarkues pa tel për telefonin celular

15,00

  • Mbushës Wireless & Mbajtës është një hit i ri në tregun tonë për të ngarkuar telefonin tuaj të ri!
  • Kur futni një telefon celular në mbajtësin e tij me një sensor automatik, ai kap telefonin tuaj celular në mënyrë që të mos bjerë gjatë drejtimit
  • Fillon menjëherë me karikimin wireless  me një forcë prej 10B
  • Ju mund të përdorni navigimin në mënyrë të qartë, të komunikoni dhe të siguroheni që bateria juaj të ngarkohet dhe telefoni juaj celular të jetë i sigurt me rotacionin 360 shkallë të telefonit!
  • Siguroni për veten tuaj një karikues të shpejtë pa tel dhe një kontroll të sigurt, për udhëtime të gjata dhe udhëtime në qytet!
  • Shënim: Për karikim pa tel duhet që telefoni të ketë një marrës Qi!
Sasia: