Ofertë!

Big Vision – syze zmadhuese

12,00

Shikoni objekte të qarta dhe më të mëdha duke përdorur lentet e zmadhimit!

Përdorimi i një zmadhuesi ( lupë )shpesh është një problem, sepse nuk mund të përfundoni detyrat me dy duar.

  • ato lehtësojnë detyrat e përditshme – ato janë të përsosura për të lexuar, punuar me mjete, thurje, etj.
  • deri në 160% rritje, ju lehtë mund t’i vendosni ato mbi syzet e dioptrës.
  • lente optike me cilësi të lartë
  • të bërë nga materiali fleksibël dhe i lehtë, që nuk shkakton probleme dhe një vendim për të mos rrëshqet nga  fytyrën
  • Përmasat: 138 x 48 mm
  • universale, për burrat dhe gratë
  • veçanërisht të përshtatshme për njerëzit mbi moshën 45 vjeç që kanë probleme në shikimin  të hollësishme
  • Plotësisht të sigurt për sytë tuaj!
Sasia: