Ofertë!

Dorezë përkëdhelëse për kafshë

11,00

Ne të gjithë i duam miqtë tanë me gëzof, por ndonjëherë ju duhet të heqni qafe disa nga ato flokët, për këtë arsye ju rekomandojmë dorezën e zgjuar të manarizmit. Me këtë dorezë mund të heqni flokët dhe të masazhoni butësisht kafshët tuaja shtëpiake. E përkryer për qentë dhe macet me flokë të gjatë ose me flokë të shkurtër dhe kaçurrelë.
Dhuratë e përkryer për të gjithë pronarët e kafshëve shtëpiake.
Imiton prekjen e dorës tuaj për një masazh
Flokët ngjiten në dorezë
Mbani shtëpinë tuaj të pastër
Heqës i shkëlqyeshëm i flokëve për të gjitha madhësitë e kafshëve
Largoni thjeshtë flokët nga doreza dhe vendoseni në kosh.
Lehtë dhe pa telashe.

Sasia:
Kategori: