Ofertë!

Dylbi

18,00

Markë e re dhe cilësi 100%
 • Këto dylbi janë ideale për kampe, gjahtarë, entuziastë sportivë dhe turistë për vizita të ndryshme.
 • Teleskopët me dylbi sigurojnë performancë të mprehtë optike me një vlerë të pabesueshme.
 • Ka zmadhim të lartë dhe është gjithashtu kompakt dhe me peshë të lehtë.
 • Vizioni i ditës dhe natës (NUK MUND të shohë ndonjë gjë në errësirën totale)
 • Dylbi misteri 30 x 60
 • Optika e veshur plotësisht për shkëlqim të shtuar
 • Instalim i levës për fokusim të shpejtë
 • Ideale për shikimin e zogjve, ecjet, ngjitjet në këmbë, shëtitjet, udhëtimet, si dhe rekreacionet e tjera në natyrë
Specifikim
 • Zmadhimi: 30X
 • Diametri i lenteve objektive: 22 mm
 • Fusha e Linjës: 126m / 1000m
 • Diametri i syrit: 15 mm
 • Fusha e Pamjes: 7.2 °
 • Ngjyra: E zezë
 • Madhësia e palosshme: 9cm x 6cm x 4cm
 • Madhësia e hapur: 9cm x 10cm x 4cm
 • Pesha: 242g (me paketim)
Sasia:

Përshkrim

Specifikim
 • Zmadhimi: 30X
 • Diametri i lenteve objektive: 22 mm
 • Fusha e Linjës: 126m / 1000m
 • Diametri i syrit: 15 mm
 • Fusha e Pamjes: 7.2 °
 • Ngjyra: E zezë
 • Madhësia e palosshme: 9cm x 6cm x 4cm
 • Madhësia e hapur: 9cm x 10cm x 4cm
 • Pesha: 242g (me paketim)