Ofertë!

Epimedyumlu Mjaltë Macun për potencë

22,00

  • 100% mjaltë natyral për potencë
  • Përmirëson intimitetin
  • Përmirëson qëndrueshmërinë dhe durimin
  • Një përvojë më e mirë
  • Orgazmë më të fortë
  • Për burrat dhe gratë
  • Nuk ka efekte anësore
  • PAKETIMI DISCRETE!

Përdorimi: 1 lugë plastike me mjaltë në stomak bosh 30-40minutes para veprimit.

Pesha: 240g (jar + paketimi)

Sasia: