Ofertë!

Kulla mini Eiffel

7,00

Ende nuk keni vendosur se çfarë dhurate t’i bëni të dashurve tuaj!

Atëherë ne kemi zgjidhjen e duhur për ju!

Një art i mrekullueshëm artizanal si France Souvenir.
Statujat e Kullës Eiffel mund të jetë një dhuratë e shkëlqyeshme për familjet, fëmijët, dashnorët, si dhe miqtë tuaj.
Kulla mini Eiffel është e shkëlqyeshme për tryezën e ushqimit, rafte, oxhakun, dhomën e ndenjes, shtëpinë ose punën tuaj.

  • Metal i qëndrueshëm
  • Rezistencë ndaj rënies
  • Anti-ndryshk.

S’ka stok