Ofertë!

Loja klasike mini retro

30,00

Mërziteni duke shikuar TV çdo fundjavë?
Dëshironi ta largoni stresin dhe të jeni të lirë për disa çaste?
Atëherë lojërat do të jenë një ide e mirë! Loja mini retro me mini tastierë klasike, patjetër që do t’ju ndihmojë që të jeni më të relaksuar, ajo gjithashtu mund t’ju rikthejë kujtesën tuaj të fëmijërisë nga shumë lojëra si: Mario Brothers, Donkey Kong, MegaMan, PacMan, Contra, Double Dragon, Ninja Turtles, Adventure Island, Tiny Toon, etj.
Kjo pajisje klasike, FC Classic me 620 lojëra jo të përsëritura, plotëson kërkesat tuaja për lojëra në çdo vikend. Ajo vjen me 2 kontrollorë, në mënyrë që të mund të luani lojë dyshe me miqtë tuaj.
Operacioni i thjeshtë e bën atë të bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e fëmijëve.
Kjo pajisje do të ishte gjithashtu një sistem i përsosur argëtimi ose dhuratë ideale për fëmijët!

Sasia: