Ofertë!

Luma Smile – Pajisje për zbardhjen e dhëmbëve

16,00

Pajisja me lëvizje rrotulluese heq pllakën nga dhëmbët duke mbrojtur smaltin e dhëmbëve.

 • pajisje pa tel që pastron intensivisht dhe zbardhon  dhëmbët
 • trajtim i shpejtë, pa dhimbje dhe efektiv për zbardhjen e dhëmbëve me një formulë dhe përbërje të përparuar të përdorur në zyrat dentare profesionale
 • ndihmon në ruajtjen e ngjyrës natyrale të dhëmbëve
 • heq perhershem njollat e shkaktuara nga cigare, kafe, vere e kuqe, ushqime etj.
 • pastron dhëmbët dhe mbron ato nga pllakat e dhëmbëve
 • vepron për remineralizim të dhëmbëve
 • ju merrni 5 shtesa lustrim poliuretani, secila prej të cilave zgjat deri në 50 herë për lustrim
 • pajisja ka dritë LED për zbulimin më të lehtë të papastërtive
 • përdoret së bashku me pastë dhëmbësh
 • produkti nuk është i papërshkueshëm nga uji, ju mund të lani me ujë vetëm për lustrim
 • nuk ka për qëllim të zëvendësojë pastrimin e zakonshëm të dhëmbëve – së paku dy herë në ditë dhe vizitën e rregullt të dentistit – të paktën dy herë në vit
 • Nuk rekomandohet për fëmijët nën 13 vjeç.
 • përdorimi rekomandohet një herë në javë
 • vini re dallimin pas përdorimeve të para
 • punon në bateri 2AA

5 stok

Sasia:
Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Metoda e përdorimit:

 1. Vendosni një sasi të vogël të pastës dhëmbësh në shtresën e lustrosjes dhe kripës dhe vendosni një paste pas sipërfaqes së pjesës së lustrimit ose të të gjithë dhëmbëve
 2. Mbajeni pajisjen në butonin On / Off dhe caktoni pjesën rrotulluese të dhëmbëve
 3. Fshini çdo pjesë të dhëmbëve për disa sekonda
 4. Mos aplikoni shumë presion – pajisja ka një funksion sigurie që do të parandalojë rrotullimin nëse veproni kështu
 5. Nëse është e nevojshme, shtoni një pastë dhëmbësh
 6. Kur ta keni përfunduar procesin, lani me ujë
 7. Secili prej aksesorëve është i gjatë dhe mund të ripërdoret (1 x 50 polishes)
 8. Kontrolloni një herë në javë nëse keni njolla në dhëmbët tuaj dhe hiqni ato me pajisjen