Ofertë!

Mini Ngrohëse (Nxemje)

20,00

Mini Ngrohëse (Nxemje)

  • Futet në prizë në mur dhe nuk zë shumë hapësirë
  • Strehimi special plastik që qëndron i ftohtë në prekje
  • Mbyllje automatike
  • Nuk ka kabllo
  • Ajo konsumon një sasi minimale të energjisë elektrike
  • Termostat i rregullueshëm (15ºC – 32ºC), kohëmatës deri në 12 orë, 2 nivele qarkullimi
  • Një zgjidhje ideale për udhëtime, shtëpi pushimi, zyra etj.
  • Pajisje e sigurt për ngrohje shtesë deri në 25m²
  • Përmasat: 15 x 9 x 9 cm
  • Fuqia: 400 W
Sasia: