Ofertë!

Mini zile me kamer

39,00

 • Kamera me zile, tregon detajet para derës suaj, e besueshme dhe praktike.
 • Lidhet nëpërmjet WiFi, duke ju dhënë një kontakt të dyanshëm midis ziles së derës dhe telefonit tuaj celular.
 • Shikoni telefonin celular në kohë reale, mbështesni thirrjet e dyanshme, fotot, regjistrimin.
 • Kur të ftuarit ju vizitojnë, edhe nëse nuk jeni në shtëpi, mund të shikoni në ekran në kohë reale përmes aplikacionit dhe telefonit me zë.
 • Përmban 38 tone zile të integruara për të zgjedhur.
 • Lehtë për t’u instaluar.
 • Bateri litium-jon me kapacitet të lartë 800 mAh
 • Koha e karikimit është rreth 1.5 orë/karikimi me kabllo USB.
 • Ka sensor inteligjent i cili do t’ju dërgojë menjëherë një mesazh paralajmërues përmes një aplikacioni sa herë që ka lëvizje përpara kamerës.
 • Mund të ndryshojë automatikisht funksionin e shikimit naten sipas nivelit të dritës së ambientit.
 • Kamera ofron një kënd të gjerë shikimi, kështu që nuk do të humbisni asgjë.
 • Mund ta përfundoni konfigurimin në më pak se 3 minuta pa përdorur asnjë mjet të komplikuar.
 • Mund të shtoni një veçori kundër vjedhjes se zilës.
 • Mbështet deri në 3 mesazhe zanore automatike, çdo mesazh deri në 10 sekonda. Ju mund të regjistroni paraprakisht mesazhet në zilen e derës dhe të keni një përgjigje të shpejtë automatike për vizitorët kur nuk është e përshtatshme për ju t’i merrni ato.
Sasia:
Kategori: Etiketa: ,