Ofertë!

Ngjitës super i fortë

10,00

Ngjitësi mund të përdoret për riparimin e materialeve të ndryshme të dëmtuara.
Ngjitësi mund ta preni në dimensionin e dëshiruar duke përdorur gërshërë me cilësi të lartë.
Mënyra e përdorimit: Heqni mbështetjen dhe aplikoni në një sipërfaqe të pastër, duke shtypur fort me anë të gishtërinjëve.
Ngjitësit mund të rezistojnë në lidhjen me materiale të plastifikuara, sipërfaqe silikoni, yndyre, vaji, të ndotura ose poroze, materiale të papërshkueshëm nga uji.  Disa pëlhurave të tilla si najlon, poliester, sintetikë, pambuk dhe disa materiale të tjera mund të kenë nevojë deri në 24 orë për të arritur në mbajtjen maksimale.
Lidhja e ngjitësit do të rritet me kohën dhe presionin.
Ngjitësi duhet të përdoret si riparim i përkohshëm urgjent.
Gjithmonë provoni përpara përdorimit.
Sasia: