Ofertë!

Nicer Dicer Plus – 11 mënyra për të prerë ushqimin

12,00

Shkurtoni kohën e gatimit me Nicer Dicer Plus më të mirë! Kurseni kohë për përgatitje dhe mbani kuzhinën tuaj të rregulluar pa asnjë shqetësim.

 • Lehtë për t’u pastruar dhe çmontuar (12 thika)
 • Lehtë për t’u përdorur për çdo lloj ushqimi (mish, perime, fruta, arra)
 • Ju kursen kohë dhe para
 • I sigurt për fëmijët
 • 5 pjesë të ndryshme për 11 mënyra për të prerë ushqimin
 • Thikat  prej çeliku inox
Sasia:
Kategori:

Përshkrim

Karakteristikat:

 • 1 x Pjesë e sipërme e lëvizshëme dhe e  largueshëmë me funksionin e vetë-pastrimit
 • 1 x bazë për prerje
 • 1 x 1500 ml enë për matje
 • 1 x enë e mbuluar
 • 1 x thika e dyfishtë për prerjen e ¼ ” x ¼ ” ose ½ ” x ½ ” kube
 • 1 x thika dyfishe për prerje ¾ ” x ¾ ” ose ¼ ” x 1 ½ ” kube
 • 1 x brisk i dyfishtë (4 copë ose 8 copë)
 • 1 x prerje per pjesen e siperme
 • 1 x thikë teh
 • 1 x Blade me roje në teh
 • 1 x Mbajtës i tehut me thikë
 • 1 x mbyllje me mbulesë mbrojtëse