Ofertë!

Pajisje për pastrim me presion

12,00

–  Kjo pajisje mund të aplikohet për pastrimin e makinës, kopshtit, shtëpisë etj.
–  Shumë e lehtë për përdorim thjesht bashkangjitni zorrën tuaj me 8 ambiente të ndryshme EZ Jet Spray dhe ju do të keni shtypjen e ujit e cila ju nevojitet.
–  Ju do të keni cilësime aq të fuqishme sa të arrini dritaret në kate të dyta dhe gjithashtu cilësime mjaft të buta për ujitje të bimëve dhe kopshteve të brishta.
–  Nuk kërkohet energji elektrike apo motor për t’u përdorur.
–  E shkëlqyeshme për ulluqet, muret anësor, kuvertën, gardhe, pishina, vendkalime & rrugëkalime.
–  Grykë zorre shumë funksionale si dhe shumë universale.
Zorra nuk është e përfshirë.

Sasia: