Ofertë!

Pasqyrë zmadhuese me dritë LED

12,00

Pasqyrë zmadhuese e kthyeshme Brite LED 8X me lëvizje unike kthyese!
– Swivel Brite është pasqyrë e përsosur për aplikimin e përbërjes, piskatimit, kujdesit për lëkurën dhe më shumë!
– Baza fleksibile konvekse mban dhe rregullon kënd të përsosur 360 shkallë.
– Zmadhimi 8x dhe dritat LED do të ndriçojnë fytyrën tuaj dhe kjo bënë që edhe detajet më të vogla të shihen.
– Pasqyra me cilësi optike është pa tela.
– E lehtë për përdorim, thjesht bashkangjit bazën magnetike në çdo sipërfaqe të lëmuar.
– Kërkon 2 bateri AAA.

Sasia: