Ofertë!

Radio për makinë me bluetooth

25,00

Ju keni mundësi të shumta për të luajtur skedarët tuaj të preferuar MP3 nga ndonjë prej 3 burimeve hyrëse: USB, kartë microSD ose Aux In.
Me telekomandën e përfshirë në paketë, ju keni akses në të gjitha funksionet e pajisjes, pa pasur nevojë të përdorni butonat në tastierën e saj.
Kështu që çdokush në makinë mund të përfitojë nga muzika e tyre e preferuar pa e shqetësuar shoferin ose pasagjerin në të djathtë.
– FM Radio: Ju mund të shijoni stacionet e preferuara të radios ndërsa udhëtoni me makinë sepse MP3 player i makinës ka një akordues radio FM.
-Bluetooth: Kjo pajisje ka një lidhje Bluetooth dhe përveç faktit që përmes saj mund të luani përmbajtje audio, mund ta përdorni për thirrje telefonike dhe kjo vjen me përgjigjen ose funksionin e thirrjeve të afërta.
– Ekrani: Ekran LCD që ju jep informacione në lidhje me frekuencën e radios në modalitetin FM, llojin dhe numrin e skedarit MP3 dhe kohën e kaluar të këngës kur luani skedarë nga një memorie USB ose kartë SD.
-Priza universale ISO: Ajo vjen e pajisur me prizat bashkuese standarde ndërkombëtare ISO, të cilat gjenden në shumicën e makinave të pajisura me funksion radio në fabrikë.
Të dhënat teknike:
– Lloji i produktit: MP3 player player
– Fuqia audio (W, PMPO): 4 x 45
– Funksionet e radios: FM

S’ka stok