Ofertë!

Ruggies – Ngjitës për tepiha kundër rrëshqitjes

12,00

Parandaloni rrëshqitjet e tepihave dhe qilimave tuaj
Ruggies mundësojnë ngjitjen e tepihave tuaj në dysheme në mënyrë që të mos lëviz
Shumë e thjeshtë për t’u përdorur, thjesht hiqni plastikën dhe ngjiteni në skajet e qilimave tuaja.
Nuk do të lë mbetje ngjitëse ose të dëmtoj dyshemenë tuaj
Shtypni dhe ngjiteni në dysheme të fortë madje edhe në qilima
Mund të përdoret në shumë sipërfaqe të ndryshme, dru, pllaka, laminat, parket etj.
Nuk dëmtohet thjesht mund ta lani me sapun dhe ujë dhe ato do të jenë si të reja.

Sasia: