Ofertë!

Sistem inteligjent për ujitjen e bimëve

30,00

 • Sistemi inteligjent i ujitjes automatike të bimëve.
 • Pajisja vetë-ujëse me kohëmatës.
 • Ju lejon të ujitni shumë vazo me bimë në të njëjtën kohë (2 deri në 12 vazo), duke kursyer kohë dhe përpjekje.
 • E pajisur me tuba që ujiten ngadalë, vazhdimisht ose të drejtuar sipas nevojave tuaja, duke shmangur erozionin e tokës.
 • Nëpërmjet butonave të pajisjes, është e lehtë të vendosni intervalin e ujitjes: ditët dhe kohën e ujitjes.
 • Përdoret në shtëpi, kopshte, zyra, ballkone etj.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e bimëve.
 • Lehtë për t’u përdorur, i shpejtë për t’u vendosur: thjesht vendosni tubat në një kanaçe uji me një skaj dhe tjetrin në bimë dhe shtypni butonin.
 • Furnizimi me energji elektrike: kabllo USB.
 • Materiali: PVC
 • Prurja e ujit: 1,2-1,5L/min.
 • Shënim: kërkohet ujë i pastër i qëndrueshëm për të shmangur bllokimin. Mos i përkulni tubat e hyrjes dhe daljes dhe tubat kapilar, në mënyrë që të mos ndikoni në funksionimin e ujitjes dhe efektin e rrjedhës.
Sasia:
Kategori: Etiketë: