Ofertë!

Smart Peshore e trupit

28,00

Njiheni mirë trupin tuaj me peshoren Bluetooth Smart! Jo vetëm që gjurmon peshën tuaj, por edhe yndyrën e trupit, yndyrën viscerale dhe masën e muskujve dhe kockave. Për më tepër, ai transmeton të dhënat tuaja në aplikacionin “OKOK” në celularin tuaj nëpërmjet Bluetooth, kështu që ju mund të keni një pasqyrë të qartë të ndryshimeve në peshë dhe çdo progres. Me panelin e tij elegant prej xhami dhe ekranin e madh, ai është krijuar për t’ju sjellë një përvojë të mrekullueshme matjeje. Dizajni elegant modern do të përshtatet në mënyrë të përkryer në dekorin e shtëpisë së kujtdo.

 • Matje me saktësi të lartë dhe rezultate të besueshme.
 • 4 sensorë precizion
 • Gama e Bluetooth deri në 10 m (Bluetooth 4.0)
 • Aplikacioni OKOK është i lehtë për t’u përdorur dhe shfaq të gjitha të dhënat duke përfshirë peshën trupore, yndyrën e trupit, ujin, masën muskulore, BMI, BMR, masën kockore dhe yndyrën viscerale. Ju gjithashtu mund të përdorni një aplikacion tjetër sipas dëshirës tuaj.
 • Ekrani: Të gjitha të dhënat shfaqen në momentin e ndezjes.
 • Kapaciteti: 3kg-180kg / 6lb-397lb.
 • Ndarja: 1D = 100g/0.2lb.
 • Njësia: KG/LB.
 • Materiali: Xham i ngurtë 4 mm.
  Ekran LCD.
 • Ngjyra: e zezë.
 • Përmasat: 26 x 26 x 2.3 cm.
 • Furnizimi me energji elektrike: 2 x 1.5V bateri AAA (nuk përfshihen).
 • Gama e peshës: 0,1-180 kg.
 • Treguesi i baterisë së ulët: 2.4V ± 0.2V, ekran “Lo” dhe mbyllje.
 • Treguesi i mbingarkesës: Mbingarkesa më shumë se 2.5 kg, totali 182.5 kg tregon “Err”.
 • Temperatura më e mirë e punës: 5 – 35 ° C
 • Temperatura e ruajtjes: -10 – 60 ° C
 • Lagështia e mjedisit: ≤90%RH
 • Pesha: 1 kg.Shënim: shmangni ndikimin e mprehtë ose të papritur dhe rënien e papritur të peshores!
Sasia:
Kategori: Etiketa: ,