Ofertë!

Syze dielli për femra

10,00

  • Syze dielli elegante
  • Kornizë e lehtë plastike
  • Mbrojtje superiore, mjeshtëri cilësore dhe dizajn unik
  • E përkryer për përdorim të përditshëm, ngarje makine, udhëtime dhe si një aksesor modern
Sasia:
Kategori: , , ,

Përshkrim

  • Dimensionet: 14cm (gjatësia e dorezës) x 5,8 cm (lartësia e kornizës) x 14cm (gjerësia e kornizës)
  • UV filtër mbrojtje 100% ndaj UVA, UVB dhe UVC
  • Përveç rolit të rëndësishëm në mbrojtjen e syve nga rrezatimi i dëmshëm UV, syzet e diellit gjithashtu kanë një rol të rëndësishëm estetik dhe janë të përshtatshme për çdo fytyrë.
  • Të rekomandueshme për të gjitha femrat që i konsiderojnë syzet e diellit si një aksesor i rëndësishëm i modës që mbron sytë nga rrezet e dëmshme të diellit.