Ofertë!

Syze me vizion magjik

12,00

100% polarizim (ditë dhe natë)
Syzet Magic Vision janë një koncept i ri në fushën e vizionit të syzeve
Qëllimi themelor i këtyre syzeve është ofrimi i ndihmës adekuate gjatë ngasjes së automjeteve, gjatë ngasjes së bicikletës, gjatë ecjes pa marrë parasysh është ditë apo natë.
Ndryshoni lehtësisht lentet varësishtë sic ju konvenon
Kornizat e fuqishme magnetike mbajnë lentet në mënyrë të rregullt.

Sasia: