Ofertë!

Syzet Smart View Elite

10,00

HD Ultra Vision Specifikat:
  • Zvogëlon dritën e syve
  • Syza me cilësi optike
  • Përmirëson ngjyrën dhe qartësinë
  • Qartësia është e pabesueshme
  • Dhe ata kanë shumë stil
  • Ashtu si asnjë syzë tjetër që nuk e keni veshur kurrë
  • Mbrojtja UV 400
Sasia:
Kategori: