Ofertë!

Tabela magjike me dritë për vizatim me ngjyra

13,00

Shkruaj-Fshi me ngjyra tabelën!
Ky bord magjik është me të vërtetë i jashtëzakonshëm! Gjithçka që është shkruar ose vizatuar do të ndizet.
Me ndihmën e këtij bordi magjik, ju do të jeni në gjendje të ndani të vegjlit nga kompjuterët, telefonat dhe televizorët, në mënyrë që të angazhoheni në vizatim krijues, i cili ua mban vëmendjen vazhdimisht.

 • Ka 8 drita LED  të cilat krijojnë art të shkëlqyeshëm
 • Ekrani unik transparent do të ndizet  kur të keni mbaruar, thjesht fshijeni ekranin me leckën e pastrimit dhe filloni përsëri
 • Ajo gjithashtu ka jastëk thithës, kështu që mund ta varni pothuajse kudo
 • Mund ta vendosni kudo, dhe mbi të gjitha, është një shoqërues i shkëlqyeshëm i udhëtimit
 • Ka 3 stilolapsa në të dy anët, 30 shabllone, një libër argëtues dhe një Glow Boost Card, i cili i bën vizatimet më të ndritshme
 • Kërkohen 3 x bateri AAA, të cilat nuk përfshihen në dorëzim
 • Për moshat 3+
 • Ngjyra e butë, nuk dëmton sytë, nuk ka rrezatim
 • Pastron gjithçka nga ekrani duke klikuar butonin
 • Ultra i hollë dhe i lehtë
 • I përshtatshëm për vizatim, shkrim, lënie mesazhesh
 • Ekrani mund të fshihet me leckën e përfshirë në dërgesë dhe mund të përdoret pa pushim
 • Gjithçka që vizatoni ose shkruani do të ndizet
Sasia:
Kategori: ,