Ofertë!

Tecman TM330 – Termometer digjital pa kontakt

25,00

Termometër digjital, i lëvizshëm, i lehtë dhe kompakt për t’u përdorur, mat temperaturën në celsius dhe fahrenheit në intervalin -50 deri në 330 gradë, me ndihmën e një lazeri të kuq. Përqëndrimi është shumë i saktë.

Parametrat:

Marka: Tecman
Modeli: TM330
Gama e matjes: -50 C ° = 330 C ° (58F ° – 626F °)
Saktësia: +/- 2 S ° = +/- 2 F 0,1 S ° / 0,1 F °
Koha e përgjigjes së matjes: 0.5 sek
Raporti i madhësisë në të cilin matet temperatura: 12: 1
Treguesi i konsumit të baterisë
Madhësia: 180/80 / 45mm
Pesha: 168gr
Bateria 9V (bateria e përfshirë)

S’ka stok