Ofertë!

VR-BOX Vizor-syze për realitetin virtual

12,99

VR-BOX Vizor-syze për realitetin virtual

E ardhmja ka ardhur!

 • VR-BOX  është për shikimin e filmave dhe aplikacioneve në 3D nga telefoni juaj
 • Duke luajtur lojëra VR
 • Google Earth VR
 • Videoklipe YouTube 360, kanale televizive në realitet 3D
 • Mbështet të gjitha llojet e telefonave inteligjentë me madhësi ekrani 3,5-6 inç – për telefonat inteligjentë me rrotullim të ekranit, dmth.
 • funksioni i xhiroskopit
 • Doreza e rregullimit të distancës, thellësia deri në 3 m/1000”
 • Xhami optik: kënd 90-100 gradë
 • Opsioni i korrigjimit të fokusit
 • Rrip koke
 • Përmasat: 10 x 5 x 12 cm
 • Pesha: 422 g
 • Syze shumë të thjeshta të realitetit virtual VR BOX që përdorin smartfonin tuaj për t’ju çuar në një mjedis virtual.
 • 1. Vendoseni telefonin në pozicionin e duhur
 • 2. Hapni cilindo nga aplikacionet, lojërat, filmat e dëshiruar 3D
 • 3. Mbyllni vizorin 3D
 • 4. Vendosni syzet në kokë
 • 5. Rregulloni lentet në mënyrë që ekrani të jetë sa më i mprehtë
Sasia: