Ofertë!

Xhezve elektrike për kafe turke

13,00

Karakteristikat:

  • Pajisje e përshtatshëme për ngrohjen e  ujit, kafe turke, çaj dhe më shumë.
  • Vëllimi prej gjysmë litri është i mjaftueshëm për të përgatitur tre gota kafe ose çaj
  • Një tregues LED në fund të xhezvës dhe një qëndrim të veçantë të energjisë me një kabllo 80 cm
  • Vëllimi: 0.5L (500ml)
  • Tensioni AC: 220V – 240V (50Hz – 60Hz)
  • Përmasat: lartësia 157 mm, gjerësia 195 mm / diametri Ø 80 mm – 95 mm
  • Portable dhe e lehtë
Sasia: