Ofertë!

Cooling system – sistem i ftohjes së ajrit

22,00

 • Seti përbëhet nga një gyp 10 metra, 10 spërkatës dhe 1 lidhje rubineti.
 • E tëra që ju nevojitet për ta përdorur sistemin e ftohjes së ajrit është gypi i ujit me lidhje ose një rubinet uji me një presion prej 2,5 – 4 bar.
 • Presion i rekomanduar të paktën 2.5 bar
 • Konsumi i ujit rreth 2 litra / orë
 • Në vend që të tërhiqeni në një dhomë me ajër të kondicionuar gjatë muajve të verës, ju mund ta shijoni atë në kopsht ose në ballkon me ajër të kondicionuar në natyrë që ul temperaturën e ajrit nga 5 deri në 15 gradë.
 • Sistemi jep një ndjenjë të jashtëzakonshme të freskisë dhe një ndjenjë subjektive të uljes së temperaturës. Sa më e lartë të jetë temperatura e jashtme, aq më i mirë është efekti i sistemit.
 • Sistemi i ftohjes, ftoh dhe mban lagështinë, ul temperaturën në parimin adiabatic (mjegull uji)
 • Për kopshtet e restorantit tuaj, kafenesë, restorantit, hotelit, pishinës, plazhit, oborrit – i përshtatshëm për të gjitha llojet e hapësirave të hapura dhe hapësirave gjysëm të hapura!
 • Përveç nxehtësisë, sistemi i spërkatës eliminon problemet e insekteve dhe pluhurit.
 • Mikroprocesorët e ujit dalin nëpër vrima të projektuar posaçërisht dhe lëshojnë avull duke ftohur pjesën e jashtme.
 • Sistemi spërkatës është i lehtë për tu vendosur (në më pak se 10 minuta) dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
Sasia: