Ofertë!

Zorrë magjike tërheqëse (30m)

18,00

Zorra magjike terheqëse  (30m) tërhiqet kur e lëshojmë ujin dhe mblidhet kur e ndalim ujin.
 Fillimisht lëshoni ujin me shtypje të ulët në mënyrë që të mos dëmtohet zorra

Përparsi:

  • Kompartabile për të gjitha standardet,shtojëse për zonë të ujit.
  • Gjatësi në shtypje (30m)
  • Me automatizëm zgjatet 3 herë më tepër nga gjatësia që e ka.
  • Me automatizëm kthehet ne gjendjen e vjetër standarde për 3 sekonda.
  • Pa krisur dhe pa u lakuar aspak.
  • Zorra magjike është një zorë e lehtë e ndërtuar nga materiali i cili nuk prishet
Sasia:

Përshkrim

Fshehtësia është ne vet teknologjinë e ndërtimit të kësaj zore e cila mund të zgjatet për tre here me tepër se sa që është.

Zorra ju ndihmon që pa problem ta ujitni parkun e juaj,ta lani veturën e juaj dhe për të gjitha aktivitetet tjera për të cilën ju nevoitet ujë.

Zorra magjike tërhiqet nuk zen shum vend dhe është mjaft praktike dhe kompakte për tê kryer të gjitha detyrat e duhura.