Ofertë!

Depilator Brown

18,00

 Është shumë efektiv, i dizenjuar si për heqjen e çimeve si në lëkurë të thatë ashtu dhe në të butë, duke përdorur ujë të ngrohtë dhe shkumë, gjë që e bënë lëkurën shumë të butë.
Epilatori Brown është i pajisur me shumë piskatore, disqe metalike që në rotacion prekin, kapin çimet dhe i heqin me rrënjë.
Ka peshë të lehtë dhe dimensione kompakte që ju lejojnë ta merrni me vete në çdo udhëtim.
Specifikimet:
– Ngjyra: e bardhë-rozë;
– Numri i shpejtësive: 1;
– Lloji i rrymës: Rrjeti 220 V, 50 Hz përmes përshtatësit (voltazhi i daljes 12 V; 400 mA aktuale);
Opsione:
– Epilator Brown Beauty XC 1008;
– Përshtatës 220 V, 50 Hz;
– furça për pastrim;
– Udhëzuesi
Sasia:
Kategori: ,