Ofertë!

Mikrofon me bluetooth

13,00

  • Mikrofoni mund të lidhet me pajisjet përmes një kabllo audio, në përputhje me pothuajse të gjitha pajisjet Bluetooth, duke përfshirë smartphone, tablet, PC dhe laptopë iOS / Android.
  • Bateria e integruar 1800 mAh ju jep një kohë të vazhdueshme 4-5 orë pune me një ngarkesë të plotë.
  • Cilësi e shkëlqyeshme e zërit: Filtri aktiv i zhurmës ndihmon për të arritur një cilësi të shkëlqyeshme të tingullit.
  • Mikrofoni është bërë me rrjetë metalike, izolues, sfungjer dhe transmetues me cilësi të lartë për të siguruar qartësi dhe duke eleminuar zhurmën e sfondit.
  • Mikrofoni mund të përdoret si një altoparlant, player, radio FM, regjistrues dhe është i pajtueshëm me kartat TF.
  • Ai përfshin një port AUX dhe lidhet me telefonat mobil.
Sasia: