Ofertë!

Super Bright Switch

12,00

Vendosni dritën shpejtë dhe lehtë kudo me rrokullisjen e një ndërprerësi.
Mund të instalohet në sekonda, nuk kërkohen mjete ose instalime elektrike!
Mund të vendoset në 3 mënyra të ndyshme…
– Mund të varet ku do që dëshironi
– Mund ta ngjitni në sipërfaqe dhe
– Mund të vendoset si magnet për sipërfaqe metalike.
Largohet shpejt dhe mund të përdoret si elektrik dore
E shkëlqyeshme për dollapët, kuzhinën, papafingo, garazhat, veturat, depon, dhomat e gjumit për fëmijë etj
Ndritë të fortë LED

Sasia: