Ofertë!

Arctic Air – Kondicioner Personal

20,00

 • Fillimisht para se ta leshoni arctic air, ju duhet ta mbushni rezervarin me uje deri 3.4cm
 • Është shumë i thjeshtë për tu përdorur dhe ju do të keni ajër të pastër e të freskët në dhomën tuaj
 • Termostat ftohës 3-shpejtësie, konsumim shumë të ulët të energjisë
 • Dizajni dhe madhësia që e bëjnë të përshtatshme për të gjitha shtëpitë
 • Vetëm shtoni ujë, shtypni butonin, relaksohuni dhe kënaquni!
 • Teknologjia hidrike që e kthen ajrin e ngrohtë nga dhoma në një ajër freskues
 • Mund të freskohet ajri deri në 8 orë me vetëm 1 akuzë të rezervuarit të ujit të ftohtë
 • Filtri i integruar që më tej pastron dhe e hidraton ajrin
 • I lehtë dhe i lëvizshëm, ndryshe nga sistemet e tjera të ftohjes që zënë shumë hapësirë
 • Drita e integruar LED, siguron një dritë relaksuese
 • Zëvendësim i efektshëm i ventilatorit
 • Ideale për përdorim në shtëpinë tuaj, zyrë dhe të ngjashme, më së miri në një distancë prej 2m
 • Lidhet në një port aktual ose nëpërmjet një USB
 • Rezervuari: 750ml
 • Fuqia: 350W
 • Përmasat: 20 x 18 x 18 cm
Sasia: