Ofertë!

Gopod – Ulësja për fëmijë

25,00

Ulësja për fëmijë është e projektuar në atë mënyrë që të mund të kryhen aktivitete të ndryshme nga ana e fëmijëve si dhe është me peshë shumë të lehtë.
Tavolina e bashkuar i mban këmbët e foshnjës në një sipërfaqe të pastër qoftë në kamp, në një piknik apo duke shikuar fëmijët e mëdhenj të luajnë sport.
Ulësja ka katër lartësi të rregullueshme. Gjithashtu ju mund edhe të lidhni lodrat e preferuara të foshnjës suaj.
  • Mosha: afërsisht 4 muaj në këmbë
  • Pesha e produktit: 7 lbs.
  • Dimensionet: 6.5 “W x 6.5” L x 29.5 “H
  • Dimensionet e hapura: 24 ”W x 24” L x 19.5 ”H (në nivelin e tij të ulët të ulëseve)
  • Materialet: 100% pëlhurë poliesteri Pëlhurë çeliku është retardant ndaj zjarrit, pa plumb, PVC është e pranishme vetëm në unazat plastike në mbajtësit e pijeve
  • Ky produkt kalon të gjitha standardet e kërkuara ASTM dhe Federale.
Sasia: