Ofertë!

Termometër digjital pa kontakt

35,00

– Termometër dixhital me shumë qëllime, i përshtatshëm për matjen e temperaturës së fëmijëve dhe të rriturve, kafshëve, dhe përdoret gjithashtu për të matur temperaturën e objekteve dhe sipërfaqeve të ndryshme: temperatura e ujit të banjës, ushqimi / qumështi për fëmijë, temperatura e dhomës, etj.
– Matje e shpejtë dhe e lehtë pa kontakt me trupin
– Përdor teknologji të përparuar infra të kuqe për matje pa prekje
– Për të matur temperaturën, mjafton që termometri të afrohet në 3-5 cm nga foshnja, personi ose sendi që matet dhe të shtypni butonin.
– Brenda 0,5 sekondave ju merrni një ekran të temperaturës në ekranin LCD
3 ngjyra në ekran:

  •  jeshile (pa temperature)
  • e verdhë (keni temperaturë)
  • e kuqe (temperaturë shumë e lartë)

Mënyra e funksionimit:

  •  temperatura e trupit: 32.0 ~ ~ 42.9 ℃ / 85.9 -109.2
  •  artikujt: 0 ~ ~ 100 ℃ / 32 ℉ -212

Saktësia: + – 0,2 gradë C (0,6 gradë F)
Përmasat: 115 x 465 x 155 mm
Mundësuar nga 2 bateri AAA (nuk përfshihen)

Sasia: