Ofertë!

Ndarësi i gishtave nga silikoni – 2 copë

9,00

Ndarësi i gishtave silikoni ortopedik do t’ju ndihmojnë të rregulloni gishtërinjtë në një mënyrë natyrale.
Ndarësi i gishtave parandalon deformimin e gishtërinjve dhe gungave të shkaktuara nga këpucët e papërshtatshme.
Korrigjon qëndrimin e dobët –
Ndarësit e gishtave do t’ju ndihmojnë të shpërndani më mirë presionin në këmbët tuaja, gjë që gjithashtu do të përmirësojë sjelljen tuaj me kalimin e kohës. Përdorimi ergonomik: 24 orë në ditë
Madhësia: universale
Ngjyra: e bardha
Ato janë bërë prej silikoni të butë dhe fleksibël gjë që kjo është edhe arsyeja pse ato janë ideale për të veshur këpucë brenda.
Rekomandohet të vishni ndarës gishtash çdo ditë: 10 minuta në javën e parë, 15 minuta në javën e dytë, 20 minuta në javën e tretë.
Gjendja e gishtërinjëve do të përmirësohet pas vetëm një muaji të përdorimit.

Sasia: