Ofertë!

Beauty body

15,00

– Ems është një teknologji që përdor sinjale elektrike për të stimuluar dhe ushtruar drejtpërdrejt muskujt.

– E lehtë për tu përdorur

– Përdoret për të stërvitur belin.

Funksioni:

Kjo pajisje është e përshtatshme për të stërvitur gjithë trupin, gjithashtu ju ndihmon në përqëndrimin e vëmendjes suaj

Ska rëndësi koha apo vendi, pavarësisht se ku jeni ju mund ta përdorni këtë pajisje

Veçanërisht i përshtatshëm për:

  • Dashamirët e sportit
  • Entuziastë të fitnesit si dhe për
  • Persona që nuk kanë kohë për palestër
Sasia: