Ofertë!

Formfit- formësues trupi

13,00

85% Mikrofiber, 14% Elastike, 1% Silikon

  • Përmes teknologjisë mjaft të avansuar është bërë edhe përmirësimi i qepjes së pojasit që siguron një pamje më të mirë, duke krijuar presion të dobishëm në pjesë të ndryshme të trupit dhe duke pasur një ndikim të dobishëm në formësimin e barkut.
  • Ky produkt ndihmon në largimin e bakterieve, kërpudhave dhe aromës së tyre të pakëndshme.
  • Produkti është prodhuar në Turqi dhe ndihmon të mos krijohen gjurmë në rrobat tuaja.
  • Përbëhet prej materialit me cilësi të lartë i cili siguron përdorim të lehtë nën rrobat e përditshme.
Sasia:
Kategori: , ,