Ofertë!

Masazher për qafë dhe mbrapa

25,00

Masazhues multifunksional për të gjitha pjesët e trupit (qafë-shpatulla-këmbë dhe duar).
• Cilësi e lartë dhe e besueshme
• Masazhet e qafës, shpatullave, shpinës, mesit, krahëve, këmbëve dhe barkut …
• Posedon 4 koka masazesh rrotulluese dhe një funksion ngrohjeje që maksimizon kënaqësinë dhe relaksimin
• Ngrohja me infra të kuqe depërton në muskujt e thellë dhe trup, heq tensionin me teknikë inovative, mënyrë narrative të lëvizjes ekstrakurrikulare, njëkohësisht, duke alternuar nga e majta dhe e djathta
• Pavarësisht nëse jeni ulur, duke qëndruar në këmbë apo jeni shtrirë, thjesht vendosni masazhuesin në një zonë të dhimbshme
• Ai relakson muskujt tuaj, shpejton qarkullimin, zvogëlon tensionin dhe dhimbjen dhe ju jep rehati dhe kënaqësi optimale që meritoni
• Intensiteti i masazhuesit mund të rregullohet individualisht nga ju
• Adapter AC që futet në 220V
• Adapter DC që futet në një çakmak 12V të automjetit
• Mbyllja automatike pas 15 minutash
• Fuqia: 24W
• Dimensionet: 48 x 40 x 16.5cm

Sasia: