Ofertë!

Dylbi të natës

13,00

Fëmijët pëlqejnë të angazhohen në lojëra të drejtpërdrejta dhe të luajnë me to.
Këto lojëra do të bëhen edhe më të mira me lodrën Adraxx Spy Thriller – dylbi të natës.
Këto dylbi do t’i bëjnë lojërat shumë më interesante dhe madje mund të përdoren si një mjet vëzhgimi zogjsh dhe kafshësh të egra, për të rritur interesin e vogëlushit tuaj për natyrën.
Është gjithashtu e përsosur për përdorim në natyrë sepse ju lejonë të kaloni orë të gjata me fëmijën tuaj, në një udhëtim nëpër parkun më të afërt të natyrës. Dylbit e natës janë  jashtëzakonisht të lëvizshme, me një mbajtese të fortë për qafë për ta mbajtur atë të mos përplaset, ku kjo e bën më të përshtatshëm mbajtjen.
Këto dylbi lodrash gjithashtu kanë një seksion të ngarkuar për dritën LED, e cila rrit shikueshmërinë deri në një gamë të shkurtër në kushte të ulëta të ndriçimit.
Kjo lodër me dritën LED është një aksesor i shkëlqyeshëm, i cili do të sigurojë orë të tëra argëtuese imagjinare për fëmijën tuaj.

– Lloji: dylbi lodrash
– Materiali: Plastikë
– Ngjyra: ari
– Mosha e rekomanduar: 6 vjet e lart
– Trup i lehtë dhe kompakt
– Dritat LED
– Kërkon 2 bateri AA të pa përfshira.

Sasia:
Kategori: