Ofertë!

Tabela e vizatimit me ngjyra magjike

11,00

Tabela e vizatimit me ngjyra magjike

 • Shkruaj-fshij tabelën me ngjyra të ndezura!
 • Kjo tabelë magjike është vërtet e mrekullueshme! Çdo gjë e shkruar ose e vizatuar në të do të shkëlqejë me ngjyra! E shkëlqyeshme për të voglin tuaj për të vizatuar, praktikuar detyra dhe më shumë. Krijoni art të shkëlqyeshëm nga vizatimi i të dashurve tuaj që do të mbajë vëmendjen e tyre dhe do t’i shpërqendrojë me sukses nga kompjuteri, telefoni dhe televizori.
 • 8 efekte ndriçimi të ndryshme dhe shumëngjyrëshe
 • 3 shënues të dyanshëm, 30 shabllone mësimore
 • Mosha e rekomanduar 3+ vjeç
 • Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen në paketë)
 • Kur ai të ketë mbaruar dhe dëshiron të fillojë një vizatim ose detyrë tjetër, thjesht fshijeni ekranin dhe filloni nga e para
 • Mund ta varni pothuajse kudo falë vakumit në anën e pasme
 • Mund ta çoni kudo, dhe mbi të gjitha është një shoqërues i shkëlqyer udhëtimi
 • Ngjyra të buta që nuk dëmtojnë sytë, pa rrezatim të dëmshëm
 • I ndjeshëm ndaj prekjes, i lehtë për t’u përdorur
 • Ultra e hollë dhe e lehtë për t’u mbajtur
 • I përshtatshëm për të vizatuar, shkruar, lënë mesazhe
 • Ekrani mund të fshihet me një leckë dhe të përdoret vazhdimisht
 • Çdo gjë që shkruani ose vizatoni do të ndriçohet me shtypjen e një butoni
 • Në këtë mënyrë ju reduktoni përdorimin e letrës për vizatim
 • Përmasat: 25 x 19 x 2.5 cm

 

SKU: N/A Kategori: Etiketë:

Informacion shtesë

Ngjyra

E Kaltërt, E Kuqe