Ofertë!

Cigare elektrike – SMOK STICK V8 KIT

25,00

Stick V8 është kompleti më i ri fillestar i stilit të stilolapsit nga SMOK, i cili sjell përvojat e përdoruesit në nivelin më të lartë të llojit të tij.
Bateria ka një kapacitet super të lartë 3000mAh dhe 20amps aftësi shkarkuese të vazhdueshme, ndërsa rezervuari i saj është rezervuari i famshëm i madh TFV8 i cili është 5ml dhe i ndan të gjitha mbështjelljet, kur përdoret me kokën e mbështjelljes M2 0.3ohm, e cila është bërë posaçërisht për baterinë shkop v8, do t’ju sjellë një ndjesi të qetë dhe aromatizuese.
Dizajni i saj ju ofron lehtësi gjatë rimbushjes.
Ky komplet do të bëhet përfundimisht një nga pajisja juaj e preferuar.

Sasia:
Kategori: