Ofertë!

Eco Logic – Pompë dore për ujë

11,00

  • Pompë dore për ujë me cilësi të lartë
  • Mund të vendoset në të gjitha balonat e mëdha të ujit nga – 2.5-3, -5, -8.10 litra
  • E lehtë dhe e thjeshtëpër t’u përdorur, e përshtatshëme për përdorim të përditshëm
  • Plastike, praktike dhe ekonomike, ajo thjesht vendoset në balonat të ujit
  • Pompat u treguan të  shkëlqyeshëm në familje, të udhëtimit, gjatë fundjavës dhe pikniqe, restorante, spitale dhe bare të ndryshme, etj
  • Me presion të lehtë në pompë, pomponi një lëng që është veçanërisht lehtësuese për njerëzit e moshuar dhe fëmijët

 

Sasia:
Kategori: