Ofertë!

Pajisje boksi për femijë

25,00

Pajisje e shkëlqyer sportive!
I përshtatshëm për fëmijët e moshës 6 vjeç e lart – trajnim i boksit për fillestar
Rregulloni topin punues duke përdorur pompën e përfshirë – një palë doreza boksi me madhësi të fëmijëve
Një set i plotë i boksit për vogëlushin tuaj
Lartësia ideale përafërsisht 78 dhe 118 cm për fëmijë dhe adoleshentë
Çmontoni shufrat pas përdorimit për të kursyer hapësirën.
Mekanizmi në bazë lejon që topi punues të zmbrapset.
Mbush bazën e zbrazët me rërë ose ujë për stabilitet
Baza e diametrit: përafërsisht 38 cm
Topi i boksit me diametër: përafërsisht 25 cm
Materiali: Lëkurë, çeliku dhe PVC
Pesha përafërsisht 1.6 kg
Ngjyra e zezë dhe e kuqe

S’ka stok

Kategori: