Ofertë!

Pompë automatike uji

7,99

Pompë automatike uji që ju jep një mënyrë jetese më të shëndetshme. Lehtë për t’u përdorur, nuk ka nevojë të shqetësoni me shishe uji të rëndë ose të lodheni nga pastrimi i bombolave, me këtë pompë problemi është zgjidhur.

Kjo pajisje është gjithçka që ju nevojitet në familjen tuaj. Ajo lidhet me një kabllo klasike USB për të rimbushur baterinë. Tarifimi zgjat rreth 3-4 orë, përdoret praktikisht deri në 2 javë me 1 ngarkesë. Nëse drita e treguesit fiket, tregon se bateria është e zbrazët.

KËSHILLË: Pompa do të ndalet automatikisht pas 1 minute. Përndryshe, mund të shtypni dhe mbani butonin për 3 sekonda për të ndryshuar modalitetin në të pandalshëm. Ju lutemi pastroni tubin silikon me nën 50 gradë ujë të nxehtë para përdorimit të parë.

Materiali:

  • Dizajn plastik
  • Tub dalës uji prej çeliku inox me dizajn modern dhe të vogël rezistent ndaj gërryerjes
  • Tub i brendshëm për nxjerrjen e ujit – nga silikoni
  • Bateria e integruar me rimbushje 1200mAh

Instalimi: Bashkangjisni pompën në hapjen e shisheve dhe shtypni në treguesin.

Ndalohet përdorimi për pije të tjera.

Përshtatet me balona për ujë : 1.5L; 5.7L; 10L; 11.3L; 15L; 18.9l.

Sasia:
Kategori: