Ofertë!

Slice Prerje – 30 mënyra të prerjes

25,00

  • Prerës manuale me deri në 30 mënyra të ndryshme prerjeje.
  • Për përgatitjen e zierjeve të përsosura, supave, sallatave, pjatës kryesore, si dhe patatinave të bëra vetë.
  • Prerje me trashësi 1-8 mm.
  • Të sigurta – tehe të integruara për prerje më të lehtë; është dizajnuar për të mbajtur gishtat dhe duart larg tehut.
  • Kompakt – paloset për ruajtje të lehtë në një sirtar.
  • Vjen me një furçë për të pastruar tehet dhe një enë për të mbledhur ushqimin e copëtuar.
  • Lehtë për tu mbajtur nën ujë të rrjedhshëm.
  • Përmasat: 32 x 12 x 6 cm
Sasia:
Kategori: Etiketë: