Ofertë!

Mbështetëse krahu

18,00

 • Jepini vetes rehati dhe pozicionin e duhur të duarve ndërsa jeni ulur në tavolinën e punës, ose kur luani lojëra kompjuterike
 • Mbështetëse krahu me dizajn ergonomik
 • Shpërndan peshën në mënyrë të barabartë në të gjithë parakrahun dhe bërrylin
 • Redukton presionin e lokalizuar të kyçit të dorës dhe eliminon tendosjen e vazhdueshme në muskujt e qafës, krahut dhe shpatullave që përjetojnë shumë përdorues të kompjuterit
 • Rrotullimi deri në 180 gradë – mund të rregullohet në pozicionin e dëshiruar
 • Për përdorim në shtëpi ose zyrë, perfekt për lojtarë
 • Instalohet shpejt dhe me lehtësi duke përdorur një vidë fiksuese plastike (pa shpim)
 • Nuk ka rëndësi se cila dorë është mbizotëruese, mund ta vendosni në anën e majtë ose të djathtë, ose të përdorni dy mbështetëse për rehati shtesë.
 • Qëndrueshmëria e testuar – në përdorim normal, nuk do të plasaritet ose prishet
 • Materiali: plastikë ABS + shkumë memorie
 • Përmasat: 19 x 13 cm
 • Hapja maksimale e vidës së fiksimit: 4cm
Sasia: